Wang Kertas Malaysia Terbaharu

Assalammualaikum.

Sekarang ni tengah heboh pasal wang kertas Malaysia siri paling baru. Aritu dengar kat berita, so try la Google rupa duit2 baru tu. Ade duit kertas RM20 yg dikeluarkan semula versi baru, kaler oren. Cantik2 aku tgk duit tu semua colourful...tak sabar nak tgk live. Kalau nak tau lebih lanjut, boleh baca artikel tentang duit baru ni kat laman web BNM, ada diceritakan keunikan setiap wang kertas tu.

 Posing nampak awek cun BNM ni...huhu

p/s: Nak duit2 ni semua free boleh??? Hehe.

2 Tukang Karut Selanjutnya:

optimus black

dah macam duit mase zaman main saidina dulu...hehehehe

Klo Dya

optimus black, kan??? berwarna-warni...tp kalau dah buruk nanti tgkla rupa dia macam mane, berdaki...haha